Calonge celebra la Vila de Nadal amb tallers i concerts

INTERVÉ: Marta Geli, Regidora de joventut i festes

Aquest cap de setmana Calonge ha posat en marxa la Vila de Nadal, un conjunt d'activitats i concerts que continuaran el 19 i 20 de desembre. Durant les jornades també s'han organitzat  tallers infantils dedicats sobretot a la figura del Tió.

A més dels tallers també s'ha fet cagar al Tió i s'ha organitzat una gimcana al centre històric del municipi per tal que els més menuts es diverteixin buscant troncs màgics pels carrers del poble on també s'hi troben parades nadalenques.

Pel que fa als concerts celebrats durant la Vila de Nadal són els que estaven programats per la Festa Major de Calonge. El passat onze de novembre es van haver d'anul·lar a causa de la pandèmia i des del govern del municipi s'ha decidit celebrar-los enguany.
Artistes com la Su o orquestres de música popular com la Principal de la Bisbal han passat per l'escenari dels jardins del Castell de Calonge.

Els actes s'estan celebrant respectant totes les mesures i per tant l'aforament és limitat. Per alguns dels concerts ja s'han esgotat totes les entrades. Així i tot, de cara el proper cap de setmana, els calongins i calongines esperen rebre visitants d'arreu de la comarca perquè gaudeixin de la Vila de Nadal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura