Ullà acollirà un festival de punk-rock amb 8 hores de concerts

Ullà

Data: 05/03/2018

Intervenen: Marc Silvestre i  Oriol Illa, organització

Banyes i crestes amunt que Ullà es converteix el proper 30 de juny en territori daurat del punk-rock. Un grup de joves del poble ha organitzat el Golden Rock. Un festival que agafa el nom de la varietat de poma que es conrea a la zona, que més enllà del tòpic, vol reivindicar aquest estil de música a l'Empordà.

Sis grups, una farcida agenda d'activitats i sona d'acampada formen part del cartell d'un festival que es farà a la zona esportiva del poble.  Damunt l'escenari hi pujaran bandes d'Ullà com ADN i Trastocados, de La Bisbal com  The Apollardaos, de La Garrotxa com Milicians i els dos caps de cartell. Els valencians De Marras i el basc Josetxu, exmembre de la mítica banda del rock combatiu basc dels 80 Piperrak.

Activitats paral·leles

Els organitzadors volen reivindicar que es pot fer un bon festival de rock a Ullà i desterrar els prejudicis que aquesta música pot generar entre alguns segments de la població. Per això han implicat empreses i jovent del poble en la difusició del Golden Rock.

En paral·lel als concerts, al matí els nens i nenes de l'Escola de Música Municipal podran utilitzar l'escenari professional per fer un concert i al migdia es farà un dinar popular amb concert de rumba. A les 8 del vespre s'obriran les portes i a les 9 començaran els concerts fins  a les 6 del matí.
Les entrades tindran un preu de 10 euros anticipada i 15 euros a taquilla amb un aforament de poc menys de 2.000 persones. Anticipadament es poden comprar en establiments de Torroella, La Bisbal, Jafre, L'Estartit,  L'Escala, Girona i Barcelona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura