Sergio Dalma captiva el públic de Cap Roig

Sergio Dalma arriba trepitjant Fort l'escenari de Cap Roig de Calella de Palafrugell amb els seus nous èxits del seu darrer àlbum 'Alegría' però també interpretant temes que l'han acompanyat al llarg de tota la seva trajectòria musical, diexant així un públic enamorat i pletòric. 

Amb els seus tracionals aires de galan, Sergio Dalma va tornar a Pujar a l'escenari de Cap Roig a Calella de Palafrugell aquest dijous per captivar el públic amb la seva característica veu trencada i el seu semblant seductor. Així doncs, dues cançons després de començar el concert, Dalma va convidar al públic a ser lliures, a aixecar-se de les cadires o no, a ballar o fins i tot a deixar dormir els seus marits en cas d'avorriment. Tot això a la vegada que mostrava el seu agraïment.

Pel que fa al repretori musical, el Sabadellenc torna a l'actualitat amb 'Alegria', el seu nou treball discogràfic i gira que té com a objectiu transmetre les seves energies positives i les bones vibracions, interpretarà nous temes com 'Gigantes', 'Suerte', 'la nit de Sant Joan' o 'Por amor al arte'. Però com no podia ser d'una altra manera, calia fer un repàs dels èxit de les més de tres dècades que Dalma porta actuant d'escenari en escenari amb temes com 'Galilea', 'Bailar pegados', 'Esa chica' o 'Yo no te pido la Luna'.

Sergio Dalma és considerat com un dels millors intérprets de tot el país i va cantar temes d'altres artistes com 'que tinguem sort' de Lluis Llach i 'La estación de los amores', una cançó composada pel cantant italià Franco Battiato però que Dalma li va dedicar. 

La posada en escena i la fermesa i soltesa pròpies que Dalma va demostrar a l'escenari, va donar a conèixer la resposta del públic, el qual va deixar un espai on regnaven els xisclets i aplaudiments

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura