Gemma Agustí enceta les exposicions de la temporada d’estiu de Begur

Gemma Agustí enceta les exposicions de la temporada d’estiu de Begur
Begur

Data: 01/07/2019


L’artista Gemma Agustí, que va guanyar el Concurs d’Arts Plàstiques de Begur de l’any passat, enceta demà dimarts les exposicions de la temporada d’estiu de les Escoles Velles de Begur, que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. I ho fa amb la mostra “Horses Go! Artyouready”, en què l’artista de Banyoles ret homenatge als cavalls, que han estat els seus grans mestres i admirats per la seva grandesa i bellesa. Les pintures de l’exposició, que s’inaugura a les 19,30 hores, són majoritàriament de cavalls i expliquen la comunicació personal i propera entre Agustí i aquests animals. La mostra es podrà visitar fins al 13 de juliol.

La segona exposició serà “Paisatges”, del pintor Josep Marià Solà. La mostra  es podrà veure del 16 al 27 de juliol. Seguidament, hi haurà la mostra “Dones, dones”, de Picasso i Jean-Philippe Richard, que restarà del 31 de juliol al 17 d’agost. Posteriorment hi haurà l’exposició relacionada amb la Fira d’Indians de Begur, que arriba a la XVI edició. La mostra indiana d’aquest any estarà dedicada als “Jardins indians” i es podrà veure del 22 d’agost al 8 de setembre. Finalment, les mostres d’estiu es clouran amb les creacions del XXXIV Concurs d’Arts Plàstiques de Begur, que restaran del 12 al 28 de setembre.
Durant els mesos de juliol i agost, l’horari de les mostres és de dilluns a dissabte, de 16 a 20 hores. I al setembre, els dimecres, de 10 a 12 hores, i de dimecres a dissabte, de 16 a 20 hores. Durant els tres mesos, la sala d’exposicions restarà tancada els dies festius.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura