Les flors i composicions florals inunden d'elegància Sant Feliu de Guíxols

Les flors i composicions florals han inundat d'elegància, originalitat i colors els carrers i el Monestir de Sant Feliu de Guíxols. En guany el municipi ha celebrat la 71a edició del Guíxols Flors. S'han exposat cinc catifes pels carrers de la població i s'ha celebrat el tradicional concurs i exposició de flors.

Des de primera hora del matí l'Associació de Festes Ganxones, alumnes i voluntaris ja estaven confeccionant les cinc catifes de flors als carrers Jacint Verdaguer, Rutlla, Sant Antoni i Hospital. Atesa la situació de sequera, diverses escoles de la ciutat han col·laborat també en l'elaboració de manualitats amb motius florals per decorar les catifes de flors.

Aquesta activitat es realitza conjuntament amb els estudiants de secundària, amb l'objectiu que els joves s'impliquin en les activitats populars.

L'altre gran atractiu del Guíxols Flors és el concurs i exposició que enguany s'ha instal·lat a l'espai Àgora del monestir. Aquí, les roses, rams i les diferents flors boscanes han estat el centre de les mirades dels visitants durant tot el cap de setmana. Enguany els visitants han pogut descobrir 96 plantes exposades en una dotzena de categories.

Guíxols Flors també ha comptat amb altres activitats relacionades. Per exemple una sortida de coneixement de plantes de la zona. Es va sortir de l'ermita de Sant Amanç i es va fer un recorregut per la vall del mateix nom, on es van descobrir algunes de les plantes que hi ha i els seus diferents usos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura