Pep Jové enllesteix les disfresses dels Reis Carnestoltes del Carnaval de Palamós

Palamós

Data: 07/02/2020

INTERVÉ: Pep Jové, modista / Ruben Hidalgo, Rei Carnestoltes 2020 a Palamós

Fa 30 anys que les màquines de cosir del sastre Pep Jové treballen sense parar confeccionant disfresses i complements de Carnaval. Jové és el culpable de l'espectacularitat de moltes de les disfresses que es llueixen en el Carnaval de Palamós i aquests dies treballa sense descans per enllestir tots els encàrrecs de Carnaval. 

Un any més ha dissenyat la disfressa del Rei i la Reina Carnestoltes i tota la seva colla, Les Incombusibles. El tema escollit i els vestits que lluiran seran una sorpresa fins el dissabte 15 de febrer quan es presentin davant de tota la comunitat carnavalesca de Palamós.

Dies de proves de vestuari, canvis i retocs d'última hora per tenir-ho tot a punt d'aquí a una setmana. Ruben Hidalgo és el Rei Carnestoltes. La colla les Incombustibles van anar a buscar al que serà el seu Rei a la colla Kins20 que ja l'any passat eren responsables del mandat carnavalesc.

Les mateixes Incombustibles han escollit també el Rei i Reina infantils que aniran vestits en sintonia amb la colla Carnestoltes. Jové és el dissenyador de tots aquests vestits i de 7 colles més.

Entremig de tot el secretisme que impera aquests dies a l'ambient palamosí tot el que es pot avançar és que els Carnestoltes ballaran i convidaran a tothom a ballar, brillaran molt gràcies a la traça de Pep Jové i gaudiran de tots i cadascun dels actes del carnaval palamosí

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura