La Masia Bas acull una exposició d'una cinquantena de Derbis

INTERVENEN: Josep i Jordi Pujolar, propietaris de la col·lecció. 

L'espai cultural de la Masia Bas de Platja d'aro ofereix la tercera exposició d'enguany amb la proposta: Derbi, la internacional catalana.

Aquesta exposició es podrà visitar gratuïtament durant tres setmanes i ofereix una cinquantena de models històrics de tot tipus, procedents del Museu Derbi de Josep i Jordi Pujolar. 

L’origen d’aquesta col·lecció particular va començar l’any 1973 quan Josep Pujolar va iniciar la restauració d’una antiga motocicleta del seu pare. A partir d’aquella primera experiència va continuar recuperant motos plenes de cops, amb peces trencades o incompletes, de veïns i coneguts i ben aviat va forjar una col·lecció de més de 100 unitats. A partir dels anys 90, conjuntament amb el seu fill Jordi, han centrat els esforços en una sola marca, la vallesana Derbi.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Jordi Pujolar BAchfa 35 dies
La familia Pujolar volem agrair en primer lloc, la confiança mostrada per la nostra col.lecció a l'excelentissim Ajuntament de Platja d'Aro.I en especial al seu regidor de Cultura. Sense oblidar a tots els amics simpatitzants i admiradors de la moto clásica i del motor en general.
Esperem que el públic visitant pugui gaudir de les diferents motos i ciclomoptros exposats i els aportin records i vivencies del passat. Atraves de la nostalgia de la marca vallesana DERBI i de les motos dels nostres avis, pares o fills.QUe representen fidelment la cultutra de la industria del motor, tant arrelada e identificativa de la nostra terra.
Que ha portat fins a la part mes alta del calaix a molts pilots de diferents categories i disciplines. Resorgint-los de l'anonimat del planter, per catapultar-los fins arribar a ser seriosos candidats a Campions del Món de Moto GP.
Deitgem despertar la vostra emoció, i fer aquesta estona de visita a "l'espai Masia Bas", es converteixi en algun d'aquells instants de la nostra existència que es concerteixen en inoblidables.


Més articles de Cultura