Raphael repassa els seus grans èxits al Festival de Cap Roig

Palafrugell

Data: 03/08/2022

Fa 60 anys que Raphael va iniciar la seva carrera musical. Per celebrar l'efemèride, el cantant de Linares està immers en una gira de concerts, a escala internacional, que aquest dimarts ha fet parada al Festival de Cap Roig. Durant la trobada, s'han sentit alguns dels seus grans èxits, tals com 'Yo soy aquel', 'Mi gran noche' o 'Vivir así es morir de amor'.

Ha dedicat tota la seva vida a la música, i actualment, en els seus 79 anys, Raphael presenta un gran potencial vocal i una energia imparable. Reconeixements com vendre més de 80 milions d'àlbums, o comptar amb el preuat disc d'urani, han fet valdre a l'artista d'una completa seguretat sobre l'escenari. N'han estat testimonis, els prop de 2.000 assistents al concert d'aquest dimarts al Festival de Cap Roig.

Emmarcat a la gira 'Raphael 6.0', la trobada ha rememorat els seus grans èxits, tals com 'Yo soy aquel', 'Mi gran noche' o ' Digan lo que digan'. S'han vist pocs telèfons mòbils, i a la grada s'ha registrat un públic eminentment madur.

L'eufòria col·lectiva, tanmateix, ha fet acte de presència ja en els primers acords de 'Mi gran noche' o 'Escándalo'. Tant ha estat així, que Raphael ha fet una petita modificació en l'ordre del repertori, per avançar aquesta segona peça.

El segell del cantant va més enllà de la veu, i s'estén en les interpretacions. Moviments frenètics i gestos espontanis, sinònims d'estar gaudint de l'espectacle.

Raphael ja fou algun dels caps de cartell de Cap Roig de l'any passat. El festival continua aquest dimecres amb Rosario, i el dijous serà el torn de l'espectacle solidari amb Sergio Dalma.
Fotografia: ©José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura