Dotze restaurants participen a la 22a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca

Begur

Data: 10/05/2021

El peix de roca configura un dels aliments més característics de la gastronomia de Begur. De fet, tal és la seva importància, que el municipi fa 22 anys que li organitza unes Jornades Gastronòmiques. Aquest dissabte es va donar el tret de sortida a la campanya d'enguany, que aplega 12 restaurants i finalitzarà el 6 de juny.

Menús ideats entorn al peix de roca
Amb l'arribada del bon temps, la restauració begurenca encén els fogons per idear uns menús amb el peix de roca com a denominador comú. Els preus oscil·len entorn els 36 als 68 euros, i ofereixen als comensals una gran varietat de propostes, des dels plats tradicionals fins a les últimes creacions.

Sense els tradicionals tastets
En un món en pandèmia, la campanya s'ha inaugurat sense els tradicionals tastets, que anys enrere omplien de gom a gom la plaça Esteva i Cruanyes. Tanmateix, el 2021 no hi ha faltat la música de la mà de "Els Cremats".

Programació diversa
A part dels menús gastronòmics, la programació d'enguany es desembolcalla a través d'un taller infantil a la platja de sa Riera. També s'organitza, del 22 al 24 de maig, una sèrie de projeccions al Cinema Casino, que enllacen la gastronomia amb el setè art. Finalment, en el transcurs del cap de setmana del 28 al 30 de maig, la campanya coincidirà amb l'esdeveniment Begur en Flor.

Així, durant el 2021 el municipi no atura la seva oferta turística, després que l'any passat es veiés obligat a anul·lar la trobada a causa de la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura