Presenten el doble CD de la Capital de la Sardana

INTERVENEN: Núria Cucharero, regidora d'esdeveniments de ciutat // ​Joan Teixidó, vicepresident de l'Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu 

Sant Feliu de Guíxols segueix amb les activitats organitzades en el marc de la Capitalitat de la Sardana. Aquest passat dissabte van presentar a l'Escola l'Estació el doble disc compactat editat per la Principal de La Bisbal en exclusiva per aquesta celebració. 

El treball està format per un total de 24 peces, de les quals 23 són sardanes. S'hi suma també un tango antic que, en aquesta ocasió, és instrumentat per l'orquestra i cantat pel Grup Port Bo de Calella de Palafrugell. 

La totalitat de les 24 peces estan dedicades o fan menció a Sant Feliu de Guíxols, i és la primera vegada que s'enregistren.

Com en tot disc, sempre hi ha la cançó estrella. En aquest cas, és la sardana emblema de la capitalitat, que porta per nom "Guíxols Capital de la Sardana". 

La presentació del disc ha estat un dels esdeveniments destacats dels darrers dies a la ciutat. El seguiran diversos concerts als pobles veïns de la Vall d'Aro, així com els premis de la capitalitat dels quals se'n faran entrega durant les dates de Nadal. 

La capitalitat de la sardana de Sant Feliu de Guíxols clourà el mes de març amb un acte de cloenda que esperen poder celebrar amb normalitat. Gran part dels actes organitzats fins ara s'han vist obligats a ser adaptats a les mesures sanitàries i els dels primers mesos no van permetre ballar ni agafar-se de les mans. 

El doble disc es pot aconseguir per un preu de vint euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura