Platges obertes per Sant Joan, però sense fogueres i amb més vigilància

Baix Empordà

Data: 22/06/2021

Per segon any consecutiu la revetlla de Sant Joan estarà marcada per les mesures de seguretat davant la Covid-19, tot i que enguany no es tancaran platges a la Costa Brava, però sí que s’aconsella celebrar la festivitat en grups reduïts i es demana gaudir de la revetlla d’una forma cívica i respectuosa garantint la bona convivència i evitant riscos de propagació del virus. Tot seguit fem una radiografia de quines són les normatives i restriccions que s'aplicaran a les platges dels municipis baix empordanesos. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS
A Sant Feliu de Guíxols tampoc es tancaran les platges, tot i que enguany les principals activitats programades per la festivitat s'han traslladat a altres punts de la ciutat. 

CASTELL-PLATJA D'ARO I S'AGARÓ 
A Castell-Platja d'Aro s'augmentarà la vigilància del cos policial a les platges. Enguany totes les platges dels tres nuclis estaran obertes i es tornaran a viure els focs artificials, però amb novetats respecte els anys anteriors. Aquest 2021 se'n realitzaran tres, un a cada nucli i de manera simultània, per tal d'evitar aglomeracions.

SANT ANTONI
A Sant Antoni només es podrà accedir a les platges i en aquestes s'habilitaran espais per tirar petards. Les cales en canvi romandran tancades. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni prohibeix les fogueres la nit de la revetlla i també reforçarà la vigilància. 

PALAMÓS 
Les platges de Palamós estaran obertes, en ser un espai ampli on la gent pot estar mantenint les distàncies de seguretat.

CALELLA, LLAFRANC I TAMARIU
A Palafrugell l'Ajuntament permetrà l'accés a totes les platges i cales de Calella, Llafranc i Tamariu, reforçant la vigilància per assegurar que es compleix amb tota la normativa. 

BEGUR
A Begur la platja de Sa Riera tornarà a ser el punt de trobada festiu per a la revetlla de Sant Joan d’aquest 2021. Després que el curs passat la festivitat quedés suspesa per la situació pandèmica, enguany la platja més gran del municipi acollirà de nou la celebració de la nit més curta i màgica de l’any.

Per a l’ocasió, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament ha preparat un espectacle de so i llums, un làser show, que començarà a les 23.30 h i tindrà una durada de 15 minuts.

La platja de Sa Riera, doncs, esdevindrà el punt neuràlgic de la celebració de la revetlla a Begur. Així, en aquest espai estarà permès el llançament de petards, si bé restaran prohibides tant les fogueres com els focs artificials. 

L'ESTARTIT
Les platges de l’Estartit ja van estar obertes la revetlla del 2020. Aquest any també s’hi podrà accedir. A més han habilitat un espai per tirar petards i garantir així que tothom pugui gaudir de la revetlla amb més seguretat. També es reforçarà la vigilància. 

En general doncs, platges obertes aquest Sant Joan a la Costa Brava però amb més vigilància i sense fogueres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura