Una marea rockera desembarca al Porta Ferrada

Una marea rockera va impactar a l'Espai Port en un concert de rock dur que va omplir Sant Feliu de Guíxols de cadenes, tatuatges, roba negre i mans fent el signe de la banya.

Marea ha tornat als escenaris després de set anys de silenci i ho ha fet amb el seu públic intacte. Com si d'un partit de futbol es tractés els i les fans van fer la prèvia als bars del voltant abans d'entrar a moure el cap.

Abans de Marea, però, va sortir el grup del germà petit del líder de la banda Kutxi Romero. Bocanada amb 14 anys de trajectòria van escalfar un públic que va entrar des del minut zero amb moltes ganes. De fet, de teloners només van tenir el títol perquè l'afluència de públic i l'energia que van desprendre a l'escenari van ser de grup principal. 

Marea va obrir foc amb en Las Encías i va repassar la seva dilatada trajectòria de dues dècades damunt l'escenari. La banda de Berriozar és un dels mites del rock més salvatge espanyol al costat de Barricada o Extremoduro.

El públic, fidel i donant-ho tot va saltar i ballar fins a l'extenuació en un Espai Port on no hi cabia ni una agulla. Nit de guitarres i banyes amunt!

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura