Organitzen un concert homenatge a Martí Camós

INTERVÉ: Josep Cordomí, president de l'Agrupació Sardanista Costa Brava

Amb la tenora a les mans i els seus companys sobre l'escenari. Així ha viscut Martí Camós el concert que la Cobla Montgrins ha fet aquest cap de setmana al Teatre La Gorga, de Palamós, un concert organitzat per l'Agrupació Sardanista Costa Brava que ha estat tot un homenatge al que durant 33 anys ha estat músic i director d'aquesta agrupació. El repertori del concert ha estat sorpresa fins a l'últim moment.

Martí Camós va estudiar solfeig, piano, clarinet, saxo i tenora. Va començar la seva carrera d’instrumentista amb els conjunts Punto Rojo, Blue Star i la cobla Principal de Palafrugell. És l’any 1987 quan substitueix a Martirià Font com a director dels Montgrins. Des de fa un parell d'anys la cobla la dirigeix Jordi Molina, i Camós ha continuat la seva etapa a l'agrupació des de l'altra banda de la batuta.

Martí Camós deixarà els Montgrins a finals de febrer, i els seus companys no han volgut deixar-lo marxar sense retre-li l'especial homenatge que es mereix. Minuts abans del concert s'han mostrat molt entusiasmats i amb molt bones sensacions.

El mes que ve els Montgrins actuaran a Reus, Calella, Riudarenes i Malgrat. Uns concerts amb els quals Martí Camós es podrà acomiadar dels seus companys amb certa normalitat, un cop deixat enrere l'any passat, en què el coronavirus ho va trastocar tot.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura