La Biblioplatja de Tamariu es torna a posar en marxa

Data: 17/07/2018

Aprofitar les estones de platja per llegir el diari, una novel·la o una revista és més fàcil a Tamariu gràcies al servei de biblioplatja que s'ofereix des de fa uns 10 anys. La Biblioteca de Palafrugell aposta per sortir dels murs de l'equipament cultural i durant l'estiu ofereix dos nous punts de lectura, un a l'Associació d'Amics de Calella, i l'altre aquest a la platja de Tamariu. Com en els  darrers anys es disposa de llibres, revistes, diaris i d'un ventall d’activitats destinades a tot tipus de públic familiar. De fet s'hi troba un fons de 800 publicacions entre les que s'hi troben llibres de narrativa curta, publicacions infantils, revistes i diaris.

Entre les activitats programades hi destaca el taller de manualitats del mar a càrrec de Paula Galindo, destinat al públic infantil d’entre 4 i 12 anys, que es desenvoluparà  els dijous. També la cuina serà protagonista de les activitats de la biblioplatja i destacar també les Converses de Barraca.

La de Palafrugell és una de les 27 biblioteques gironines que aprofiten l'estiu per treure els llibres al carrer, a la plaça, a la piscina o a la platja. Com la biblioplatja de Tamariu també n'hi ha a Sant Feliu de Guíxols, Llançà i Blanes. A Tamariu la biblioplatja està oberta de dilluns a dissabte en horari de mati durant els mesos de juliol i agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura