Gospel d'Aro i Els Amics de les Arts posen música al dissabte a Platja d'Aro

Els músics de la coral Gospel d'Aro i Els Amics de les Arts van ser els artistes encarregats de posar la música a la Festa Major de Platja d'Aro la nit del dissabte, ambdós concerts amb totes les localitats exhaurides.

Gospel d'Aro, coral fundada l'any 2011 per un grup d'aficionats a aquest tipus de música formada actualment per una trentena de músics, va actuar a la Plaça Mil·lenari a dos quarts de deu del vespre i hi van interpretar, entre d'altres, nous temes del seu repertori com Stand By Me. El grup es va mostrar molt agraït amb el seu poble per fer-los partícips un any més de la Festa Major, així com per omplir tota la plaça.

Els amics de les Arts van actuar a partir de dos quarts d'onze de la nit del mateix dissabte a l'Espai Masia Bas, on van presentar el seu últim treball que va veure la llum el passat 2020 i que porta per nom "El Senyal que esperaves". El cinquè disc de la banda compta amb deu cançons, entre elles "El meu cos", "Et vaig dir", "Semblava que fossis tu" o "Mentrestant", tot i que al concert a Platja d'Aro no van deixar enrere els clàssics més sol·licitats pel públic com Jean Luc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura