Jordi Serradell actua al Cicle Aborígens de Calonge i Sant Antoni

Equip preparat, públic entregat i música en directe. Aquesta va ser la definició de l'actuació de Jordi Serradell aquest diumenge al cicle Aborígens, un seguit de 4 concerts que formen part de les novetats destacades del 25è aniversari de l'Estiu Actiu

Aquest programa, organitzat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la Casa de la Música del Gironès, té la finalitat de donar visibilitat i projecció al talent musical de proximitat.

Jordi Serradell, després d'haver passat molts anys darrere de la bateria, ara ocupa els escenaris com a cantant, guitarrista rítmic i creador del seu propi projecte. Amb Ésser viu, el seu disc de debut, l'empordanès fa viatjar a l'espectador a diferents estils de música. Aquest àlbum es basa en un dietari emocional i existencial d'un ésser que sempre opta per l'estabilitat i intenta trobar un espai fixe. 

En definitiva, Jordi Serradell va fer un concert que, encara i no ser amb un nombre exorbitant d'espectadors, ja que l'establiment no ho permetia, va aconseguir fer gaudir i entretenir a tothom que hi va poder assistir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura