La 28a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal aposta pel circ contemporani

La 28a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, torna a omplir places i carrers apostant pel circ contemporani i també amb propostes arriscades. A grans trets, la meitat dels artistes que actuaran a la Fira són catalans, un 25% són de la resta de l'estat i el 25% restant, procedeixen d'altres països com França, Itàlia o Brasil.

Torna la 28a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal amb més força que mai, amb un total de 35 companyies que oferiran més de 40 espectacles distribuïts entre les tardes i les nits amb aforaments limitats, amb alguns de gratuïts i altres de pagament, per garantir el confort del públic.

Així, del 14 al 16 de juliol, es podrà veure circ contemporani i també propostes arriscades carregades de clown, acrobàcies, malabars, aeris, equilibrisme, diàbolo, malabars i suspensió capil·lar, entre d'altres. A més, enguany hi ha 2 nous emplaçaments afegits: el carrer Ample i l'espai de darrere el Camp de Futbol Pere Plaja.

Noms com Moi Jordana, Pere Hosta, Amer, Oriol Borràs o Circ Pànic, posen de manifest la voluntat de continuar potenciant el circ que es fa al territori català.

Alhora, una quarta part de les companyies són d'altres punts de l'estat, com el País Valencià, Madrid, les Illes Balears, Euskadi o Andalusia. I la resta de les 8 companyies de fora de l'estat, procedeixen de França, Itàlia o Brasil.

Tenint en compte que s'espera un estiu càlid, l'organització ha distribuït els espectacles des de punts ombrívols, i si no, s'han equipat els espais per tal que l'espectador quedi arrecerat del sol, com el Passeig Marimon Asprer, que enguany acollirà un total de 4 escenaris, entre els quals un tindrà una carpa de grans dimensions incorporada en forma de tendal.

A més, aquest any torna l'anhelada fira Bar en honor al bisbalenc Joan Bofill mort fa 10 anys. Es tracta d'una programació de breus espectacles de petit format que recorrerà un total de 7 bars amb una desena d'artistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura