Escribà trenca els límits de la pintura amb 'Éloge de l'amour'

Palafrugell

Data: 18/01/2018


Xavier Escribà és un artista, un pintor que aconsegueix transgredir els límits de la pintura tradicional esquivant-ne la planimetria i composant obres com aquesta. El Museu d'Escultura Contemporània de la Fundació Vilà Casas acull en el seu programa d'exposicions temporals 'Éloge de l'amour',
 una mostra idividual de l'artista Xavier Escribà que presenta una selecció de peces dels darrers 15 anys de treball de l'artistra.
INTERVÉ: Xavier Escribà, artista / Claire Cayla, comissària de l'exposició
 
Aquesta exposició parteix de la pintura i pren formes molt diverses demostrant que no hi ha límits en l'expressió pictòrica. Un esforç també per plasmar amb una obra tot el procés, la vida d'aquell material i les hores de taller.
 
L'exposició ve acompanyada per un esplèndit catàleg en què s'han buscat 17 persones properes a l'artista per parlar d'ell i de la seva obra. Una altra manera de compartir l'art i d'interactuar amb la creació.
 
Paral·lelament a la sala Empordà de Can Mario hi ha la mostra de l'artista Xita Fornt titulada 'La bellesa de la figura humana' on a través de formes abstractes es plasma el nu.
 
Les exposicions d'Escribà i Fornt es poden veure a Palafrugell fins a mitjans de maig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura