El grup Vitel·la pren el relleu de l'emblemàtica Llibreria Mediterrània

Palafrugell

Data: 22/08/2020

INTERVÉ: Gemma García, directora de la Llibreria i l'editorial Vitel·la

Un dels espais culturals de més renom a Palafrugell ha tornat a pujar la persiana aquest divendres. Ha estat la Llibreria Vitel·la de l'Escala qui ha decidit prendre el relleu del que havia estat la Llibreria Mediterrània. Estava previst inaugurar el 22 de març però a causa de la pandèmia van haver de posposar la reobertura.
La directora de l'editorial i la mítica llibreria Vitel·la de l'Escala, Gemma García, ha decidit agafar el testimoni i continuar amb la tasca d'aportar a Palafrugell no només llibres sinó un espai amb una filosofia pròpia on es dóna suport a la cultura i hi ha passió per la literatura.

I es que la "Llibreria Mediterrània Espai Fòrum", impulsada per Joan Aliu,  s'havia convertit en un dels espais culturals més importants del municipi. Malauradament al setembre del 2019 la llibreria tancava definitivament i gràcies a un grup de persones vinculades al sector cultural la proposta va arribar a mans de Gemma García.

D'aquesta manera, amb la mateixa línia que la Llibreria Mediterrània i la Llibreria Vitel·la de l'Escala, la "Llibreria Vitel·la Espai Fòrum" neix per oferir un espai cultural al municipi on a més de fomentar la lectura també comptarà amb una sala d'exposicions i un cafè literari.
La intenció de García és recollir el llegat que Joan Aliu va mantenir durant 30 anys com a llibreria de referència de Palafrugell. Tot aportant un valor afegit amb la seva marca "Grup Vitel·la".
Al setembre, un dels pisos de l'edifici que acull la nova llibreria, es convertirà amb la seu d'Edicions Vitel·la que actualment es troba a Bellcaire d'Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura