La Ruta Josep Pla celebra els 30 anys amb l'itinerari original

Palafrugell

Data: 27/05/2023

La Fundació Josep Pla ha celebrat els 30 anys de la Ruta Josep Pla, que reivindica la vinculació de la vida i el patrimoni literari de l'escriptor amb el paisatge. Enguany, en motiu del 30è aniversari, la ruta ha recuperat la versió original de l'itinerari de l'any 1993.

La Fundació Josep Pla ha celebrat el 30è aniversari de la Ruta Josep Pla, que reivindica la vinculació de la vida i el patrimoni literari de l'escriptor amb el paisatge. 

Enguany, per celebrar els 30 anys de la Ruta Josep Pla, s'ha recuperat l'exigent versió original de l'itinerari de l'any 1993, que inclou llocs tan significatius de la vida i l'obra de l'escriptor com Palafrugell, Tamariu, Sant Sebastià, Calella i Llofriu.
Durant tots aquests anys, la Ruta Josep Pla, ha anat creixent i segmentant-se en itineraris autònoms, sempre amb la voluntat de mostrar l'arrelament i vinculació de l'escriptor amb aquests espais, com la incorporació de recorreguts per altres punts del Baix Empordà, com Pals o Ullastret i,  fins i tot, de més llunyans a Mallorca.

La ruta es complementa amb la lectura de fragments de l'obra de Josep Pla que enriqueixen encara més l'experència de fusionar la literatura de l'autor amb el paisatge.

La programació de la Ruta Josep Pla es pot fer durant tot l'any, en diferents itineraris o recorreguts disponibles i sessions concertades per a grups.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura