Sant Feliu de Guíxols ja té cartell de Festa Major

Ja s'ha donat a conèixer el cartell de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols. És l'obra "Explosió de Colors", un dibuix fresc i minimalista amb una diversitat de colors relacionats amb els focs artificials de la festivitat i la vila. L'autor del cartell és el guixolenc Jordi Casanovas.

És el moment en què es dona a conèixer l'autor del guanyador del cartell de l'edició d'enguany de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols. És el guixolenc Jordi Casanovas que ha creat aquest disseny carregat de colors relacionats amb els focs artificials i el municipi, en concret el port.

Explica que ja s'havia presentat altres vegades, però per primer cop la seva proposta ha estat l'escollida.
Enguany, una vintena de persones s'han presentat al concurs del cartell i la imatge. El jurat ha apostat per aquest, per la senzillesa, els detalls minimalistes i per sintetitzar l'esperit festiu amb l'explosió de colors, a més de poder-se adaptar a diferents formats com cartells, díptics o les xarxes socials.

La Festa Major se celebrarà del 31 de juliol al 4 d'agost. De moment, s'està treballant en la programació i en les pròximes setmanes es donaran a conèixer més detalls.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura