El Castell de Benedormiens rep l'exposició de tapissos d'autors locals

Intervenen: Paquita Rigau, presidenta de l'Associació del Tapís de Castell-Platja d'Aro i Josep Amat, regidor de Cultura

El Castell de Benedormiens acull des d'aquest cap de setmana una de les exposicions més significatives pels amants de l'art a Castell-Platja d'Aro. El municipi compta amb una associació dedicada a fer tapissos artístics amb una antiguitat de més de 28 anys i amb aquesta mostra es pretén donar llum a la seva feina. 

L'exposició compta amb obres de persones que formen part de l'associació i dels alumnes de les escoles del municipi, concretament de nens i nenes de P5 a 6è de primària. L'associació pretén crear un precedent i posar la llavor en els més petits per tal d'inculcar-los el valor artístic dels tapissos. 

L'associació té el neguit d'assegurar la continuïtat de la seva tasca i de la seva passió i tot i que és difícil que el jovent s'animi, són optimistes de cara al futur. Amb aquesta exposició es dona una visibilitat important a la tasca de les tapisseres. L'exposició serà oberta al públic els caps de setmana i festius fins el proper 29 de març. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura