El Temporada Alta torna al Baix Empordà amb 3 obres teatrals

El Festival Temporada Alta fa parada un any més al Baix Empordà on s'hi representarà tres obres teatrals. Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i Torroella de Montgrí formen part dels escenaris del Temporada Alta que en la seva 24a edició programa un centenar d'espectacles del 6 d'octubre al 9 de desembre.

El festival gironí seguint l'aposta de les darreres edicions programa obres que provenen d'altres continents, noves produccions que després faran temporada teatral i propostes del país. Al Baix Empordà les tres obres que s'hi representaran són de collita pròpia.

L'obra 'La Tendresa' de la companyia T de teatre i Dagoll Dagom es podrà veure al Teatre de Palafrugell el 13 d'octubre, a l'Espai Ter de Torroella el 27 d'octubre i al teatre Narcís Masferrer de Sant Feliud e Guíxols el 6 de desembre. La representació agafa les metàfores i els jocs de les comèdies de Shakespeare i parla de la importància d’obrir-se als altres i la valentia de no només sentir amor, sinó també expressar-lo.

Una altra obra que es representarà a la comarca serà 'Casa de nines, 20 anys després', dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Emma Vilarasau i Ramon Madaula. El tema principal és què passaria si Nora reaparegués a la casa que va deixar enrere fa 20 anys. Aquesta obra es representarà el 15 d'octubre a l'Espai Ter de Torroella i el 2 de novembre a Sant Feliu.

La tercera obra que es podrà veure és 'La Partida d’escacs', una obra escrita per Stefan Zweig que parla de l'enfrontament de dos mestres en una partida d’escacs i veuen com les seves vides tenen relació. Aquesta es veurà a Sant Feliu el 12 d'octubre i a Palafrugell el 29 de novembre.

La nova edició del Temporada Alta que programa espectacles a Girona, Salt i altres localitats de la província, aposta per espectacles que conviden a la reflexió i a repensar d’on venim, on som i quins són els reptes futurs que ens hem de plantejar com a societat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura