Castell d'Aro celebra un Pessebre Vivent amb 1.800 metres de recorregut

Intervé: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro

Gran espectacle el que es va poder veure aquest cap de setmana al nucli històric de Castell d'Aro i a l'era de la Masia Sitjà amb la inauguració del 61è Pessebre Vivent de Castell d'Aro. Fins a 400 figurants van participar en un dels esdeveniments marcats en color vermell al calendari per rebre els dies de Nadal amb una representació autèntica. 

Aquest any el recorregut ha estat dels més llargs amb un total de 1.800 metres i amb més de 50 quadres diferents relacionats amb fets bíblics i amb actes quotidians del passat de la localitat castellarenca. 

Durant els gairebé dos quilòmetres d'escenes es van poder veure un gran nombre de pastorets, artesans de diferents oficis, un mercat, un castell, el nou molí, i escenes com l'Anunciació, els Tres Reis Mags i el Naixement de Jesús.

Aquest esdeveniment reuneix un gran nombre de participants del poble, però també hi ha col·laboradors de localitats veïnes que formen part de l'equip. Després de la seva inauguració el Pessebre estarà actiu els dies 25, 26, 28 i 29 de desembre, així com l'1 de gener. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Cultura