Ítaca anuncia una nit empordanesa amb concerts de Mazoni, Sanjosex i Jordi Serradell

Gualta

Data: 27/04/2021

Per tal de celebrar el desconfinament de mobilitat a Catalunya, el festival Ítaca anuncia una nova nit de concerts sota el nom 'Segell empordanès'. La trobada es realitzarà a Gualta, el 5 de juny, i reunirà els talents de Mazoni, Sanjosex i Jordi Serradell. Així doncs, el festival d'estiu suma noves veus a la programació amb artistes km 0.

Mazoni presentarà 'Desig imbècil'
Jaume Pla Mazoni reprendrà la gira de presentació del seu darrer disc titulat 'Desig imbècil'. Un treball, sense domesticar, que transportarà el rock més pur al municipi de Gualta.

Sanjosex i la seva inseparable guitarra
L'altre clàssic, Carles Sanjosé Sanjosex iniciarà el ritme amb la seva tradicional guitarra. El bisbalenc va reaparèixer el 2020 amb el primer material inèdit que publicava en sis anys.

Nova veu amb Jordi Serradell
Completarà la nit de talent empordanès emergent, Jordi Serradell, que presenta el seu primer disc en solitari titulat 'Ésser Viu'. Un treball que passa per estils com l'americana, l'indie, el pop, el folk i la cançó d'autor.

Pel que fa a la resta de programació, ja s'han exhaurit totes les entrades dels concerts de Stay Homas i del grup valencià Zoo. El festival també ofereix les últimes places per gaudir en directe de la segona actuació dels Stay Homas i de les actuacions d'Oques Grasses i El Pot Petit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura