Luis Miguel, Brian Ferry i Manolo Garcia obriran Cap Roig 2018

Palafrugell

Data: 11/07/2018

Intervé: Juli Guiu, director Cap Roig Festival

L'escenari més glamourós de la Costa Brava torna a apujar el teló per amenitzar les nits d'estiu a Calella. Cap Roig arrenca aquest divendres amb el 80% de les entrades venudes i noms de prestigi al seu cartell d'actuacions.

Luis Miguel serà l'encarregat d'estrenar l'escenari de Calella aquest divendres amb una gira de grans èxits. L'artista mexicà , amb una llarguíssima trajectòria a l'esquena, s'estrena al Baix Empordà per entretenir el públic amb la millor música romàntica.

El rellevarà dissabte Brian Ferry. L’emblemàtic cantautor britànic, considerat un referent de la música pop, presentarà cançons de l'aclamat disc Avonmore i grans èxits del seu catàleg.

Diumenge serà el torn de Manolo Garcia. L'incombustible ex del Último de la Fila té totes les entrades venudes per presentar el seu darrer treball d'estudi, que encara és inèdit i no ha sortit a la llum.

Un cartell eclèctic

Com cada any Cap Roig ha programat una proposta eclèctica amb 12 artistes internacionals, 12 artistes top-espanyols, 2 artistes de primeríssim nivell catalans i 2 espectacles del Cap Roig Mini.

Al marge dels tres artistes d'obertura noms destacats de la divuitena edició de Cap Roig són Taburete, Texas, Sting, Morat, Damien Rice, Maná, James Blunt, Joan Baez, Roger Hodgson, Pablo López o Andrea Bocelli entre d'altres. Onze artistes ja han fet 'sold out'.

Notícies relacionades


El Festival de Cap Roig ja ha venut més del 80% de les entrades

Sting, Maná, James Blunt i Bryan Ferry al Festival de Cap Roig 2018

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura