Manel toca "per la bona gent" a Corçà

Corçà

Data: 12/06/2022

Corçà va acollir el concert de Manel d'aquest dissabte dins el marc d'Ítaca Cultura. Una nit on van sonar grans hits de la banda catalana i cançons del seu últim treball que van fer ballar a un públic que no va deixar de cantar en cap moment.

A ritme d' "En la que el Bernat se't troba" va començar el concert de Manel al festival Ítaca. Una nit on el grup català va tocar temes del seu últim disc com Les Estrelles o Per la bona gent, acompanyades de clàssics com Benvolgut, Boomerang i Jo Competeixo. Tampoc hi van faltar els nous temes de l'últim EP com La Jungla i Tipus Suite que van completar un repertori dels més coneguts de la música catalana.

Sota la lluna i les estrelles, el camp de futbol de Corçà va gaudir dels ritmes més electrònics de la banda de Barcelona. Un públic entregat que pràcticament va cantar tot sol Benvolgut i que va ballar al ritme dels quatre músics amb cançons com Al mar i Teresa Rampell. Asseguts a les taules o davant l'escenari, els assistents van acompanyar en tot moment la música dels barcelonins i no van deixar de ballar els diferents temes del concert i d'algunes de les coreografies.

Manel ja havia tocat al festival Ítaca l'any 2014. Abans, ja s'havien consolidat com un dels grups catalans més potents amb quatre Premis Enderrok l'any 2012 i aconseguint el reconeixement de Disc d'Or pels seus primers tres àlbums.

Ítaca també és motiu d'orgull pels municipis que l'acullen, ja que aporta turisme nou a les localitats.

Ja fa dos anys que Corçà és una de les seus del festival i any rere any ha anat guanyant una millor rebuda per part del públic. Acollir concerts els permet oferir noves propostes culturals i fugir de l'estacionalitat dels mesos d'estiu.

Després del concert de Manel, Ítaca ja prepara el seu plat fort de l'edició com són els dies d'Ítaca Sant Joan a l'Estartit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura