Miquel Abras pareix una nova cançó durant el confinament que "sorprendrà"

Intervé: Miquel Abras, Cantautor

L'artista de La Bisbal ha col·laborat en iniciatives solidàries, ha fet cançons amb altres músics i ha tingut una gran presència a les xarxes socials

El confinament portarà un Miquel Abras diferent. El cantautor de La Bisbal llançarà la setmana que ve un nou 'single' parit durant aquesta quarentena i que portarà per títol flor d'estiu

El músic ha aprofitat aquesta etapa de reclusió a casa per treballar en noves lletres i melodies que veuran la llum aviat. La primera és Flor de Maig, en col·laboració amb l'artista electrònic Minova. De la unió dels dos talents en sortirà un tema que el propi Abras ja avança que sorprendrà.
 

Una gira d'estiu truncada


Aquest estiu havia de ser molt prolífic amb molts concerts però la pandèmia de coronavirus ho ha deixat tot en aturat. De moment ja hi ha hagut cancel·lacions i el músic viu amb incertesa no saber si podrà estar amb el seu públic i en quin format. Malgrat aquesta incertesa intenta pensar en positiu i seguir creant.

El confinament, però, no ha aturat gens ni mica a un Miquel Abras que ha utilitzat al màxim les xarxes socials. Fent versions a diari pels seus seguidors i seguidores, participant en inciatives solidàries com cantar pels avis i àvies de la residència Zoilo Feliu i col·laborar amb altres artistes com la cançó feta amb els Di-Versiones, la d'un Sant Jordi Diferent o el projecte Tothom a casa, música a les places.

El músic espera que el 2021 sigui un any molt prolífic amb el llançament de molts discos i vaticina que la gent tindrà ganes de concert un cop s'hagi tornat a la normalitat.
 
 
NOTÍCIES RELACIONADES

Di-versiones, Miquel Abras i el Pot Petit s'uneixen per animar el confinament (26-04-2020)

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni impulsen el projecte musical "Cançons per la gent gran" (05-04-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura