Alumnes del PFI participen en la segona edició del concurs Mestre Xef

Alumnes del Programa de Formació i Inserció de la Vall d'Aro han participat en la segona edició del concurs Mestre Xef. Per parelles els estudiants han hagut de realitzar una recepta i presentar-la davant d'un jurat format per professionals del sector de la restauració i hostaleria, professorat i membres de l'ajuntament. El plat de l'Àngel i en Diego amb l'ou com a ingredient principal ha estat el vencedor. L'acte s'ha realitzat a l'hotel N&M Suites de Platja d'Aro.

Dia de nervis, molta concentració però també il·lusió. Són 26 alumnes del Programa de Formació i Inserció de la Vall d'Aro i amb el seu talent i creativitat han participat en la segona edició del concurs Mestre Xef.

Els estudiants s'han hagut d'agrupar en parelles, un perfil de vendes i un d'hoteleria i amb poca estona han hagut de crear un plat original per delectar el jurat que els ha puntuat segons la presentació, el sabor i la combinació dels ingredients. Els 13 grups tenien un ingredient principal, pollastre, ous, pasta lluç, salmó, arròs o filet de vedella i també un ingredient secundari, olives, tomàquet, maduixes, bolets, bròquil o xocolata, entre altres. A partir d'aquí han hagut de crear el plat que ja havien practicat durant uns dies a casa seva.

Un cop fet, parella per parella han presentat el plat davant d'un jurat format per professionals del sector de la restauració i hostaleria, i membres de l'ajuntament i fins i tot, el guanyador del concurs de l'any passat que s'ha estrenat enguany valoren les receptes.

Finalment ha arribat el moment més esperat. Conèixer l'equip guanyador.

El plat "La Barqueta" dels alumnes Àngel i Diego s'ha endut el primer premi. El seu plat que ha despertat més passió i interès pel jurat tenia com a ingredient principal  l'ou i com a secundari les olives. L'activitat ha servit per incentivar als alumnes i donar-los a conèixer davant del sector.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura