El Fitag porta una obra teatral russa a Palamós

Palamós

Data: 30/08/2019

Intervé: Olga Ershova, directora; Joan Gasull, director Gespa Teatre; Núria Botellé, regidora de Cultura

Són russos però no hi va haver cap problema idiomàtic perquè la dansa és un llenguatge universal. El Fitag va tornar per onzena vegada a Palamós amb un espectacle de dansa a càrrec de l'Institut de Cultura i Arts de la Universitat de Moscou.

Sota la direcció d'Olga Ershova van explicar una trista història basada en l'obra de Robert Tom '8 amants de les dones'  L'obra transcorre la nit de Nadal. El cap de família ha estat assassinat i les vuit dones de la casa tenen motius per haver-lo matat.

Aquesta no és la primera vegada que aquest grup de teatre rus actua a Catalunya, i de fet arriben a Palamós avalats per una actuació que van fer al Festalonia de Lloret de Mar, on van ser guardonats.

Acollides per Gespa Teatre

Les russes han estat acollides per Gespa Teatre, el grup amateur de Palamós. Pels grups locals és una bona manera de conèixer altres tradicions teatrals.

El Fitag portarà fins el 31 d'agost una trentena d'actuacions no només a Girona, seu del festival, sinó també a municipis com Palamós, Vidreres, Campdevànol, Lloret, Sant Pere Pescador, Llançà o Maçanet.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura