Una trentena de col·leccionistes mostren les seves peces a l'Exposició Filatèlica

Aquest dissabte s'ha inaugurat la 32a edició de l'Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols. Es troba a la quarta planta del Monestir i es pot visitar fins al 25 de setembre. S'hi poden veure peces que formen part d'algunes de les millors col·leccions de Catalunya com llibres i programes teatrals, almanacs o soldadets de plom. Enguany, l'entitat ha dedicat el segell commemoratiu al 60è aniversari del Festival Porta Ferrada.

Una trentena de col·leccionistes presenten enguany les seves peces a la 32a edició de l'Exposició Filatèlica i de col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols. Enguany a la quarta planta del Monestir hi ha una seixantena de quadres amb milers de segells de diverses èpoques.

A més, hi ha una vintena d'expositors que compten amb col·leccions variades com soldats de plom, rellotges, sorres del món, almanacs o llibres i programes teatrals que van pertànyer a Benet Escriba, director teatral de la ciutat i que dona nom a la companyia amateur existent. Es tracta d'una exposició ja consolidada amb col·leccionistes de tot Catalunya que des de l'ajuntament valoren l'esforç, el treball i la constància per poder-la organitzar

Un any més l'entitat ha editat de nou un segell i un mata-segells commemoratius de l'exposició. Enguany es rememora el 60è aniversari del Festival Porta Ferrada. L'Associació també fa referència al festival amb un expositor amb discos antics amb artistes que han passat pel Porta Ferrada. Durant el dissabte un funcionari de Correus va estar present a la inauguració de l'exposició amb l'estafeta temporal per poder expedir el segell personalitzat.

La mostra es pot visitar fins al 25 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura