El grup Los 80 Principales, principal novetat de la festa major d’Ullà

El grup Los 80 Principales, principal novetat de la festa major d’Ullà
Ullà

Data: 17/07/2019

El grup Los 80 Principales és la gran novetat del programa de la festa major d’Ullà, dedicada a Santa Magdalena, que tindrà lloc entre aquest divendres i diumenge. LP80 és una banda musical que rememora els èxits de l’època daurada dels anys 80, tant a nivell estatal com internacional. L’agrupació actuarà en el concert gratuït del dissabte 20 de juliol a la zona de la sala polivalent, a partir de mitja nit. L’actuació musical començarà abans, a les 22 hores, amb Efecto Rumba d’Ullà. I el clourà, a partir de les 2 de la nit, The Covers Band de Palamós.

Los 80 Principales, creat fa 7 anys, està integrat per Dani Escamilla, Jonathan Argüelles, Marc Ferrando, Toni Duc i Xavi Lario. L’any 2017, la formació de versions o tributs va ser considerada la Millor Gira per festes majors dels ajuntaments en els Premis ARC.

La festa major, com marca la tradició, començarà el dia abans, divendres, a les 22 hores, amb el tritlleig de campanes i el pregó de festa major, que no se sap qui serà fins aquell mateix moment. El primer dia es clourà amb una audició de sardanes amb la cobla els Rossinyolets.

Dissabte, el programa festiu començarà a les 15 hores amb el tradicional campionat local de petanca al camp de futbol. Posteriorment, a la Roqueta, a les 17 hores, festa infantil amb Jordi Tonietti. Per acabar amb el concert de nit. Diumenge, la festa continuarà a les 12 hores amb l’ofici solemne i sardanes a la plaça de Catalunya, ambdós amenitzats per la cobla Osona. I, a partir de les 19 hores, concert i ball amb l’orquestra Boogie Woogie.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura