Bones previsions de vendes de mones de Pasqua

El gremi de pastisseria preveu, un any més, unes bones xifres de vendes de mones de Pasqua. Hi porten treballant des de principis d'any, i presenten novetats de figures de xocolata per a totes les edats.

Estem a les portes del Dilluns de Pasqua i són dies en què els padrins i padrines va bojos buscant la millor mona pels seus fillols o filloles. La de la mona és una tradició molt arrelada que fa que les pastisseries s'omplin aquests dies, i de fet, treballen en els pastissos i les figuretes de xocolata des de fa mesos. Les previsions de vendes, un any més, tornen a ser molt bones.

Entre les novetats d'enguany hi trobem figures com l'escut del Girona, la nova pel·lícula de Kung Fu Panda, o en Titó. Però també n'hi ha de clàssiques que mai fallen, com castells de princesa, personatges de Marvel, Harry Potter, Star Wars o pilotes de futbol. Més enllà de figures en concret, els que també van sortint any rere any i que no passen de moda són els ous de xocolata.

A banda de les mones i les figures de xocolata, un altre gran reclam de les pastisseries que sempre triomfa per Setmana Santa són els brunyols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura