S'intensifiquen les vendes de petards

Els petards seran uns dels grans protagonistes del cap de setmana arreu de Catalunya. La revetlla de Sant Joan va acompanyada de coca, cava, fogueres i de petards fins a altes hores de la matinada. Les botigues de material pirotècnic concentren aquests dies previs a la que és la nit més curta de l'any pràcticament les vendes de l'any. Aquest any a més creuen que el fet de caure la revetlla en dissabte afavorirà les vendes. A banda dels establiments comercials dedicats als petards, les guinguetes ja s'han instal·lat a carrers i places d'arreu. 

El ventall d'oferta en petards esdevé molt ampli, ja que es pot anar dels clàssics i inofensius aptes per a totes les edats fins a coets, les traques o les bateries que són una veritable explosió de llum, soroll i color. Les tradicionals 'cebetes' destinades als més petits són les reines de les vendes i el que menys es venen són els coets que s'estan substituint per bateries que fan grans espectacles pirotècnics.

Per viure una revetlla amb seguretat es recomana comprar els petards en establiments autoritzats i llegir les instruccions de cada article. Segons l'edat del comprador podrà comprar un tipus o altres de petards que estan classificats en 3 categories.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura