Sant Feliu viu tres dies de Pastorets al Teatre Narcís Masferrer

L'Agrupació Teatral Benet Escriba ha representat un any més els Pastorets a Sant Feliu de Guíxols. Els dies de Sant Esteve, el 30 de desembre i el dia de Cap d'Any, el Teatre Narcís Masferrer es va omplir de públic per veure la representació de l'obra. Uns Pastorets que des de la direcció han adaptat als nous temps i que compta amb la col·laboració de diferents entitats municipals.

Durant les vacances de Nadal, les representacions dels Pastorets omplen els teatres d'arreu de Catalunya. L'Agrupació Teatral Benet Escriba és l'encarregada de representar l'obra a Sant Feliu de Guíxols des del 1990. Aquest 2022, als Pastorets hi participen una vuitantena de participants de totes les edats, que combinen els assajos individuals entre setmana, amb els assajos grupals els dissabtes i diumenges al teatre.

A l'obra hi participen actors més experimentats i d'altres que és la primera vegada que pugen a un escenari. Això demostra que els Pastorets són la base de l'escola de teatre catalana i permeten que tothom tingui l'oportunitat de fer teatre. L'obra és una barreja entre l'obra tradicional fent-los més renovats adaptats als nous temps.

Tres de les actrius que participaven per primer cop a l'obra són la Mireia, la Berta i la Nora que, amb els assajos, han anat agafant confiança.

Abans de cada estrena sempre hi ha nervis, però com és habitual, entre el públic dels pastorets sempre hi ha cares conegudes.

A l'obra també hi ha la col·laboració de diverses entitats com Percussió Ganxona, Amics de la Sardana i Mistreet Dance, que ajuden als actors a assajar un ball i els ritmes de cada música. L'Agrupació Benet Escriba, que forma part dels pastorets solidaris, ha representat els pastorets tres dies: el dia de Sant Esteve, el 30 de desembre i l'1 de gener. L'obra del dia 30 es va emetre en directe per TV Costabrava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura