L'esperit de Queen posseeix Porta Ferrada

Freddie Mercury va ressucitar aquest dilluns a Porta Ferrada per fer embogir l'Espai Port amb els temes més universals de Queen. Amb el cartell de sold out penjat a la porta, els argentis God Save The Queen, considerats la millor banda de tribut a Queen de tot el món, van tornar a Sant Feliu de Guíxols 3 anys després demostrant que el llegat del que molts consideren el millor grup de tots els temps segueix viu i ben viu, tal i com ha evidenciat l'èxit aclaparador de la pel·lícula Bohemian Rhapsody.

El líder del grup Pablo Padín va demostrar estar posseït per l'esperit de Freddie Mercury no només per la inquietant semblança física que manté amb el seu ídol sinó per una impecable imitació vocal i gestual que va seduir des del primer instant als milers de fans de la mítica banda britànica que s'aplegaven al festival. 

El concert va començar amb una energia desbordant amb We Will Rock You o Love of My Life que van ser corejades amb nostàlgia i entrega. Va ser a la recta final d'un generós concert de dues hores quan van sonar himnes tan universals com Bohemian Rhapsody, We are the Champions, I Want to Break Free o Show Must Go On que van fer impossible deixar el cul a la cadira. 

I és que després de 20 anys rendint tribut a un fenomen musical irrepetible i escampant el seu llegat per tot el món, no és casual que God Save The Queen sigui el més semblant que existeix a reviure la llegenda. 



Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura