Arriba "Humàtics", la nova exposició de Cesc Abad al Terracotta Museu

Arriba "Humàtics", la nova exposició de Cesc Abad al Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà. En aquesta mostra, el visitant descobrirà una selecció de peces ceràmiques úniques i innovadores, que reflecteixen la creativitat i la tècnica d’aquest artista.

Els amants de l'art tenen una oportunitat única per descobrir l'univers artístic de Cesc Abad i la seva particular visió del món, a través de l'exposició "Humàtics" al Terracotta Museu de la Bisbal, que va obrir les portes de la sala "La Peixera" per acollir aquesta mostra, des del 21 d'abril fins al 9 de juliol.

Cesc Abad és un artista plàstic nascut a Barcelona el 1973 que decideix deixar de banda l'empresa familiar, formar-se a l'Escola d'Arts i Oficis de Terrassa i dedicar-se exclusivament a la creació artística.

Abad ha acabat exposant en galeries i fires d’art nacionals i internacionals, inclosos països com França, Països Baixos, Estats Units i la Xina. 

A "Humàtics" les peces mostren accions quotidianes relacionades amb el desig, la luxúria, el misteri o la passió.

També s'hi troben figures assegudes o en processó, així com animals, que transmeten una narrativa a les peces, les quals ens expliquen històries de manera similar a com ho feia la ceràmica clàssica però amb un estil acolorit proper al Pop Art i a l’estètica kitsch.

Cada obra es pot llegir o interpretar en diferents direccions, de manera que l'espectador pot gaudir de diverses històries i moments.

De fet, la facilitat de Cesc Abad per tractar diferents disciplines li permet treballar la ceràmica d’una manera molt personal i identificable. Aconsegueix fusionar la pintura i l’escultura per reflexionar sobre la relació de l'ésser humà amb la natura i també, sobre la relació d’aquest amb les passions, les pors i les esperances.

Així, en aquesta exposició, el visitant descobrirà una selecció de peces ceràmiques úniques i innovadores, que reflecteixen la creativitat i la tècnica d’aquest artista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura