Quim Torra encapçala una Lectura de Josep Pla 2020 virtual amb èxit de participació

Palafrugell

Data: 23/04/2020

Tal dia com avui de l'any 1981 moria Josep Pla i Casadevall. Potser per això, potser només perquè és Sant Jordi o potser per una barreja de les dues coses des de fa 16 anys l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palafrugell, amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla, organitza una lectura en veu alta d'obres de l'escrpitor local 

Enguany, donades les circumstàncies, s'ha canviat l'escenari del Teatre Municipal per les xarxes socials i la lectura virtual ha estat a nivell de participació un èxit rotund. Sense anar més lluny, l'any passat 89 persones van passar per la lectura continuada de forma presencial; enguany han estat gairebé 200 les que han compartit els seus vídeos d'un minut de durada llegint fragments de Pla amb l'etiqueta #LecturaPla2020. 

Com sempre entre els lectors hi ha hagut també personalitats. Des del món de la cultura, especialment de les lletres, fins al de la política. Les xarxes de l'Ajuntament han anat compartint els vídeos de cares conegudes al llarg del dia i els triats per tancar la jornada a les vuit del vespre han estat la Consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i el President de la Generalitat, Quim Torra.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura