Es presenta el cartell de la Festa Major de Palamós 2021

Palamós

Data: 26/05/2021

La Festa Major de Palamós copsarà els carrers del municipi del 23 al 26 de juny. A menys d'un mes, el consistori ha fet públic el cartell representatiu de la festivitat d'enguany. Es tracta d'un disseny elaborat per la ganxona, Ana García Royo, i es basa en una composició d'elements emblemàtics de la vila, a través de les lletres que conformen "Festa Major de Palamós". Així, es pot veure el mar, la gamba o el campanar, acompanyats de banyadors o focs artificials.

El cartell de García s'ha erigit guanyador entre una 13a de propostes presentades. El jurat del concurs, format per la regidora de Cultura, així com per diversos tècnics municipals, ha premiat per unanimitat el disseny, a causa de "la seva originalitat". En aquest sentit, la ganxona passa a il·lustrar la festivitat 2021, a més de rebre una dotació econòmica de 250 euros.

Pel que fa a la programació, aquesta encara està coberta per una capa de misteri. Tanmateix, el consistori ha assegurat que es realitzaran esdeveniments culturals, lúdics i festius en espais a l'aire lliure amb un aforament limitat.

Un any més a causa de la pandèmia es suspenen les tradicional Barraques de la Platja Gran, així com la resta d'activitats multitudinàries. En aquest sentit, les trobades de festa major es programaran en recintes controlats perimetralment i on serà necessari reservar una entrada gratuïta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura