Vall-llobrega celebra la Festa Major amb música i gresca

Vall-llobrega

Data: 19/09/2022

L'esperit de Festa Major va tornar a omplir els carrers de Vall-Llobrega durant tot el cap de setmana. Música, espectacles infantils i activitats familiars van marcar l'agenda de tres dies on els veïns van poder gaudir de la festa local. Una celebració que tothom tenia ganes de celebrar amb normalitat i tornar a omplir la Plaça Major.

Vall-llobrega va viure tres dies de Festa Major
marcats per la música, els balls i les diferents activitats a la Plaça de la Vila. La pluja no va afectar les ganes de festa dels ciutadans que van respondre a les diferents activitats organitzades per l'Ajuntament i l'Associació Cultural del municipi. Una d'elles va ser les 2es Olimpiades de la Terra. Una competició festiva que va reunir 19 equips de quatre persones que van participar en les proves d'equilibri i habilitat que hi havia preparades. Unes Olimpíades pensades per a totes les edats i que busquen involucrar a tothom.

De fet, els participants ja van demanar una tercera edició de la prova de cara a 2023. També hi va haver el vermut musical acompanyat pel duet Canela n'drama, que va tocar temes de rumba i cançons de Michael Jackson, que van fer ballar al públic de la plaça Major.

Per la Festa Major de Vall-Llobrega també hi va passar l'Orquestra els Montgrins amb el Concert i Ball de Festa Major, Germà Negre, Celtic DJ, La Principal de Porqueres i les havaneres amb la formació La Barca Mitjana. També hi va haver l'espectacle d'animació infantil amb Els Atrapasomnis i portes obertes a l'Ajuntament, perquè els veïns poguessin veure les últimes remodelacions.

Una organització que des de l'Ajuntament volen implicar més els ciutadans.

El municipi va demostrar tenir ganes de festa, ja que tots els actes van aconseguir captar l'atenció de la ciutadania. Un aspecte que compensa tota la feina de preparació.

Amb aquest cap de setmana, Vall-llobrega va celebrar una Festa Major que feia molt temps que s'esperava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura