Més de 300 quilos venuts a la Fira del Brunyol

Les pastisseries de Sant Feliu de Guíxols s'uneixen durant el cap de setmana en una mateixa carpa per oferir una gran varietat de brunyols. Des de fa 15 anys, participen en el Mercat del Brunyol, una fira monogràfica d'aquest dolç tan apreciat que amb el temps s'ha anat consolidant al municipi fins a convertir-se en la fira més esperada d'aquesta època de l'any. El divendres va començar la fira i ja es van vendre uns 150 quilos de brunyols, el dissabte esperen assolir les mateixes xifres.

A la fira aquest any també s'hi han afegit una vintena de tallers, xerrades i demostracions d'oficis relacionats amb el brunyol que han acabat de complementar el mercat. El divendres amb una Master-classes de xocolata dirigida pel mestre xocolater de La Vienesa, Antoni Viñas i el dissabte amb un Taller de Rebosteria de brunyols a càrrec de la xef del Ginjoler Carme Picas.

Ja sigui amb els bunyols de triangle que són els típics de Sant Feliu, els de vent o d'Empordà, totes les pastisseries i forns de Sant Feliu han contribuït amb la seva recepta. A la fira ningú s'escapa de provar-ne. Per tres euros es podia fer un mos de quatre brunyols de diferents pastisseries i un xarrup de Ratafia o licor Bonet.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura