Les llibreries de Calonge es preparen per Sant Jordi

Les llibreries de Calonge es preparen per afrontar aquest cap de setmana la diada de Sant Jordi, on es preveu gran afluència de visitants i vendes. Enguany, serà el segon any que la vila ho celebra sota el reconeixement de ser el primer poble de llibres de Catalunya, fet que la posiciona com a centre d'interès cultural i turístic durant aquests dies.

La celebració de la diada de Sant Jordi és una tradició molt arrelada en la cultura catalana i, en especial a Calonge, la primera i única vila reconeguda com a poble de llibres de Catalunya.

Aquest serà el segon any que Calonge celebra el dia de Sant Jordi com a poble de llibres. Enguany, se celebrarà tot el cap de setmana i, per tant, les llibreries preveuen una bona jornada de vendes i afluència de visitants.

Durant la jornada, a banda de les activitats i actes programats, hi haurà la tradicional signatura de llibres on una trentena d'escriptors i escriptores estaran repartits per les diferents llibreries del nucli antic.

Jornades com la diada de Sant Jordi són una oportunitat més perquè Calonge es posicioni com a centre cultural de les comarques de Girona i la resta de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura