Última classe de "Vine a ballar Tango"

Pilar del Moral, projecte dança de salut

Amb el so del mar de fons i música de tango, Sant Antoni de Calonge va començar l'últim cap de setmana d'agost, coincidint amb la Festa Major del municipi. Amb l'objectiu de promocionar els artistes i fer una mica més popular el tango, l'organització també vollia fer veure que el tango, i el ball en general, és la millor eina per desconnectar del nostre dia dia.

En l'acte es va apostar per la música en directe amb músics de gran carrera professional com el quartet Chamuyo de Arrabal i Jorge Sarraute. Des de l'organització també van voler visibilitzar el paper dels ballarins professionals que a banda de fer una exhibició, van donar classes de tango als assistents. 

L'activitat estava oberta a tothom. Les xarxes socials i els flyers van servir per captar l'atenció del públic i la presència al passeig de Sant Antoni també va ser l'imant de molts curiosos que s'hi han acabat sumant.  La col·laboració de l'Ajuntament, concretament l'àrea de Cultura, va beneficiar a l'alta afluència de públic. Un públic que, malgrat saber-ne o no, s'ha acabat apuntant a les classes.

De cara el proper setembre, pel pont de la Mercè, Sant Antoni agafarà presència al món del popular ball argentí, ja que acullirà el Festival Internacional de Tango.

L'èxit d'enguany fa pensar que l'estiu següent el municipi seguirà ballant a ritme del tango i si l'objectiu és fer créixer el tango a la comarca, la nit de divendres a Sant Antoni va ser la primera llavor. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura