Aitana compleix el somni d'actuar a Cap Roig

Amb un fandom imparable Aitana regalava aquest diumenge un concert màgic a Cap Roig, un festival al que la cantant catalana li feia especial il·lusió cantar, complint així una premonició del seu pare.

 A ritme dels temes del seu disc Spoiler, però sense faltar-hi les col·laboracions amb Ana Guerra, Morat o Lola Indigo, ni tampoc algunes de les cançons que va interpretar a Operacion Triunfo i que la van fer saltar a la fama com 'Chandelier', 'Issues' o 'Bang Bang', l'Aitana més dolça i propera va captivar al seu públic.

Aquest públic no va 'deixar el telèfon' en tot l'espectacle per enregistrar i endur-se a casa un record de la nit. Precisament amb la cançó 'Telefono' la truinfita trepitjava per primera vegada l'escenari de Calella.

 Com si es tractés d'un acudit, Aitana acabava el concert interpretant seguits els temes 'Vas a quedarte' i 'Me quedo'. Una muntanya russa d'estils, de la més calmada i romàntica a la més moguda.

Va ser amb 'lo malo' que va reaparèixer a l'escenari després d'haver-se acomiadat i presentat la seva banda i les ballarines que l'acompanyen.

 Amb 'Procuro Olvidarte' va finalitzar un dels concerts més esperats de l'estiu al Festival. El d'Aitana va ser el primer a aconseguir un soldout, només va necessitar 4 dies per omplir tot l'auditori de Cap Roig.

 Amb aquest concert el Festival ja encara la seva recta final. El proper serà el d' Ainoha Arteta, qui posarà fi a l'edició d'enguany.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura