Ara Malikian debuta de la millor manera a Cap Roig

Palafrugell

Data: 06/08/2021

Piano, bateria, guitarra elèctrica, contrabaix i violí semblen instruments difícils d'ajuntar, tot i que si hi ha algú que ho pot fer és Ara Malikian. El violinista libanès va aixecar el públic de Cap Roig des del primer moment, dedicant només començar una cançó al festival i a tots els assistents. El concert va repassar els diferents temes del seu últim disc, Royal Garage, amb el que el prodigiós artista reflecteix les diferents cultures amb les que ha viscut durant la seva vida.

Aquest era el seu debut al festival de Cap Roig i ho va fer amb totes les entrades exhaurides. Durant el concert, Malikian va oferir temes composats per ell i també peces de grans músics com Chopin i David Bowie. El violinista va saber transmetre la seva passió per la música amb els seus moviments dalt de l'escenari, mostrant la seva expressivitat a l'hora de tocar. En forma de solista, duet amb el piano o acompanyat per tot la banda, el so del violí va captivar a tots els espectadors que aplaudien tots els temes del músic.

Durant la seva hora i mitja sobre l'escenari tampoc hi va faltar l'humor. El violinista connectava les diferents cançons amb històries satíriques sobre la seva vida que van fer passar una bona estona a tot el públic. També va aprofitar per reivindicar el mal moment que està passant tot el sector cultural i es va mostrar agraït amb la presència de tot el públic ja que, segons ell, això indicava que "el que feien era útil per a la gent".

Per abaixar el teló, Malikian va tocar una peça composta durant el confinament per recordar a totes les víctimes e la pandèmia que van marxar sense estar acompanyades. En acabar,tots els assistents de peu aplaudint el primer concert del violinista a Cap Roig, on va assegurar sentir-se com a casa.

Avui divendres és el torn de José Luis Perales, dissabte el de Taburete i Aitana tancarà el cap de setmana. Tots els tres concerts, amb totes les localitats venudes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura