Preparatius finals pel mapping dels Carters Reials

La il·lusió de l'arribada dels Reis feta en llum, música i imatges de conte. Fa 4 anys que Sant Feliu de Guíxols celebra l'avantsala de la Nit de Reis revent els carters reials el 4 de gener amb un espectacular vídeo mapping a la façana del monestir de la ciutat. 

Un espectacle de fantasia que podria semblar art de màgia però que té al seu darrere un gran desplegament tècnic i artístic que busca deixar els ganxons bocabadats. Un equip de 5 persones entre tècnics, dissenyadors i informàtics d'una empresa especialitzada ha treballat aquest any preparant el vídeo mapping que s'estrenarà aquest dijous i que es repetirà divendres quan finalitzi la cavalcada dels tres Reis Mags de l'Orient. 

Per tal de tenir l'obra enllestida, fa temps que treballen a ple rendiment el projecte que fan a mida per la ocasió i per la façana del Museu d'Història ganxó. 

Aquest dimecres es va fer les proves finals i es va passar el projecte de la pantalla de l'ordinador a la fançana del monestir. Un pas imprescindible per assegurar que tot encaixa quan comenci el show. 

El repte del mapping és titànic, no tansols perquè s'ha convertit en una de les grans atraccions del Nadal a Sant Feliu de Guíxols i la gent se l'espera amb candeletes sinó perquè cada any és diferent. I ja en fa 4 que és la mateixa empresa qui s'exprimeix el cap i pensa una nova història per explicar. Admeten que és dur, però que ja hi tenen la mà trencada. 

En altres edicions es van veure elements com l'escriptura de la carta als Reis o el funcionament de la fàbrica de joguines reial, però el mapping per aquest 2018 és encara un misteri del qual només n'hem esbrinat petites pinzellades com aquestes. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura