27 colles han desfilat a la Rua de Carnaval de la Bisbal d'Empordà

La Bisbal d'Empordà

Data: 18/02/2018

Després de la ressaca del que és reconegut pròpiament com el principal cap de setmana de Carnaval, i després fins i tot que alguns pobles ja hagin executat o enterrat els seus reis carnestoltes, hi ha municipis on el Carnaval tot just hi arriba. Un d'aquests casos és el de la Bisbal d'Empordà, que una vegada més el dissabte a la tarda ha celebrat la seva Gran Rua de Carnestoltes. 

Aquesta rua, que encara en precedix d'altres, com la de Calonge, creix any rere any i en aquesta edició ha aconseguit aglutinar fins a 27 colles que durant més de tres hores han gaudit i fet gaudir al nombrós públic que s'ha apilonat a banda i banda de l'Avinguda de les Voltes de la capital de comarca baixempordanesa. 

Carrosses i comparses de tots tipus, colles familiars o de joves engrescats, gent amb coreografies assajades al mil·límitre o grups d'amics que primen el passar-ho bé, tots han tingut cabuda a un carnaval amistós que barreja colles de la mateixa zona interior de la comarca amb d'altres de les poblacions del litoral que malgrat haver acomiadat els seus carnavals en necessiten més.

La Gran Rua de Carnestoltes és un dels dos principals actes del Carnaval bisbalenc. L'altre és la Festa de Carnaval que organitza l'associació Els Voltors i que enguany ha portat al Pavelló Firal al grup musical Txarango.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura