Calonge celebra la primera de les dues cloendes de l'Any Viladesau

 INTERVÉ: Francesc Sánchez Carcassés, comissari de l'Any Viladesau

Calonge ha celebrat la primera de les dues cloendes de l'Any Viladesau a la Sala Fontova amb l'espectacle infantil Tututs!, a càrrec de la Cobla Bisbal Jove i l'actor David Planas. La representació té com a objectiu apropar els instruments de la cobla als més petits i petites de casa amb grans dosis d'humor, música infantil, jazz i rock. 

Coincidint amb el centenari del seu naixement, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, en col·laboració amb la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, ha programat per aquest any un conjunt d’activitats per commemorar i difondre la figura i l’obra d’un dels personatges més importants del sardanisme modern.

L’Any Viladesau ha organitzat més d’una vintena d’activitats culturals que giren al voltant del que va ser definit per Pau Casals com a “Príncep de la Tenora”. Des de concerts i ballades de sardanes a taules rodones i exposicions per aprofundir en la figura del que va ser compositor de més de 200 peces, algunes tan populars i destacades com Girona m’enamora, Esperit Calongí o Sa Roncadora.
 
Després del tancament al municipi natal de Viladesau, Girona acollirà el segon i últim acte de cloenda amb un concert d’homenatge al músic i compositor calongí. Aquest concert de cloenda proposa un recorregut musical que interpretaran La Principal de la Bisbal; els grup d'havaneres Peix Fregit i Port bo; i la banda de festa, Di-Versiones, juntament amb el cantant melòdic de música de ball, Blas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura