Coneixem el grup gastromusical d’havaneres Els Estevets

Baix Empordà

Data: 16/02/2024

En aquest reportatge coneixem ELS ESTEVETS. Un grup que, segons ells, és gastromusical. Perquè a banda de fer música, també fan un bon ápat abans de cada assaig. A continuació, us avancem més detalls d'aquest grup que van obrir-nos les portes del seu local d'assaig a Mont-Ras.

ELS ESTEVETS, el grup gastromusical de l'havanera de Mont-Ras, ens ha obert les portes d'un dels seus assaig. El grup, fundat per l'Esteve Ferrer, que ja no hi és entre nosaltres, gaudeix al ritme de l'havanera des dels anys 70. Però, de tots els membres actuals, només hi queden dos de la primera formació.

Ara en son molts més que abans, cada vegada han millorat més en la quantiat de membres i d'instruments que aquests toquen. Així com també el repertori de veus del grup coral. Amb els anys tot plegat s'ha anat animant, consolidant així el nom dels Estevets.

Preguntats sobre l'orígen del nom, comparteixen que és un homenatge al músic i fundador del grup, Esteve Ferrer. Però aquest no va ser el nom que sempre van tenir, ja que durant una època es feien dir els "Pa de Res". Un nom que no els va portar gaire lluny.

Ara, en l'actualitat, la banda va afegint noves incorporacions any rere any. El que els está comportant a crèixer contínuament. Però, ressalten, que el mérit és de l'Esteve, que sempre va mantenir viu el grup tants anys. Un grup que, abans de cada assaig, emplena bé l'estomac de tots els que conformen el grup -d'aquí la vessant gastronomica-. A continuació, coneixem els membres actuals.

Aprofitant la nostra visita, els Estevets també ens han mostrat algunes de les peces predilectes del seu repertori. Un repertori que faran realitat aquest any en algunes actuacions que ja tenen tancades.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Marti Ribot Vidalfa 35 dies
PA DE RES no....El que li va posar l'Esteva era DE PA RES.


Més articles de Cultura