'Parant taula' uneix ceramistes i cuiners del Baix Empordà

INTERVENEN: Joan Vilà-Clara, President de l’Associació de Ceramistes de La Bisbal; Vicenç Fajardo, President del col·lectiu ‘La Cuina de l’Empordanet’; Enric Marquès, Alcalde de La Bisbal d’Empordà

Ceràmica i gastronomia es tornen a unir amb la voluntat de posar en valor el treball dels artesans ceramistes de La Bisbal d'Empordà així com per crear sinergies entre col·lectius baix empordanesos, en aquest cas amb la gastronomia que ofereix la Cuina de l'Empordanet.

La iniciativa de difusió i promoció de la ceràmica local va sorgir anys enrere dins la proposta del Tastaolletes. Amb el temps s'ha anat mantenint i potenciant fins a arribar a una edició que enguany, sota el nom 'Parant taula' es presenta amb tot un seguit de novetats i amb més participants que mai, 20 ceramistes i 20 cuiners.

L’acció 'Parant taula' consisteix en què cada cuiner del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet, aparellat amb un ceramista mitjançant un sorteig que ha esdevingut aquest dimecres en l'acte de presentació de l'esdeveniment, elaborarà una recepta a mida per a un plat dissenyat exclusivament per al seu establiment. Aquesta acció es realitzarà el proper divendres 11 d’octubre al Museu Terracotta.

Més enllà d'aquesta acció els plats dissenyats per la campanya es convertiran en una exposició temporal al mateix museu que es podrà visitar durant tres mesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura